Bisterne Avenue Park

Another project that has been part of the Waltham Forrest regeneration project , Bisterne Avenue was in a sorry state before Nomow and Eibe came along to transform the site. The old surfacing was worn out and unsightly with very visible lines and joins in the material, with the colour faded to a grey-ish green. The consultation with local residents showed they wanted something with a natural feeling but would last much longer and would still fit in with the surroundings and design of the park. Nomow installed over 200m2 of our popular Luxury Plus and created a ‘river’ design using our rainbow range to work with Eibe’s Ship Themed play equipment, completely transforming the park into a bright and imaginative play area that will most certainly look incredible for years to come. – See more at: http://www.nomow.co.uk/case-studies/?album=1&gallery=13#sthash.4eVLKqND.dpuf

Menu